Pinsiön taimisto

Pinsiön taimisto

katso tästä tv-mainoksemme
www.pinsiontaimisto.fi

Tarjoamme sinulle Pirkanmaan runsaimmat taimivalikoimat sekä asiantuntevan, palvelevan henkilökunnan.
Oman 15 hehtaarian alalla kasvatamme puuvartisia koriste- ja hyötykasveja, sekä kotimaisia havukasveja.

Kasvatamme myös paljon erisorttisia isoja jumbokokoja sekä ns. solitääritaimia. Kasvatamme paljon myös pensaita. Niitä lisäämme sekä siemenestä että pistokkaista ja jonkin verran hankimme mikrolisättyjä taimia. lisäysmateriaalin alkuperä on pääosin oman taimiston alueelta ja ainakin lähikunnista. Pensaita kasvatamme niin avojuurisena ja aitataimiksi kuin astiataimena ja jumbotaimina. Koristepuutuotannon valikoima on melko runsas.

Monipuolisten taimivalikoimien lisäksi löydät meiltä mm. kesäkukat, ruukut, maa-ainekset (multa, kuorike, murske, kivituhka, jne.), kaikenlaiset kate- ja koristekivet, lannoitteet ja tarvikkeet sekä allastarvikkeet.

Tutustu myös monipuoliseen näyttelypuistoomme

Pinsiön Taimistolla on yli 6000 neliömetrin näyttelypuisto, johon on koottu malliksi runsaasti erilaisia kasveja, allastuotteita, kivituotteita, katemateriaaleja sekä paljon muita tuotteita.

Kivikauppa sekä irtomassojen myynti

Pinsiön Taimiston kivikaupassa on todella runsas valikoima erilasia kiviä joka lähtöön. Kivet ovat helposti nähtävillä kivikaupassa ja lisäksi näyttelypuistostamme löytyy paljon erilaisia kivimalleja käytössä. Voit ostaa kiviä kappaleittain, ämpäreittäin, säkeittäin, lavoittain tai rekkakuormittain – täysin oman tarpeesi mukaan!

Irtomassavalikoimassamme on mm: Kekkilän lannoitettu puutarhamulta, kuorikkeet, kivituhka, hiekat, murskeet, sepelit, koristekivet.

 

Drive-In

Meillä on siisti ja tilava asfalttipäälysteinen drive-in -alue, missä kuormaus on vaivatonta. Pääset ajamaan kuormausalueen ympäri ilman hankalaa peruuttelua. Vuokrakärryjä varattavissa nimellistä vuokraa vastaan. Irtomassojen ja kivien noutaminen on helppoa Drive-In pihastamme.

Suunnittelja -palvelu

Olemme keränneet alueeltamme joukon ammattitaitoisia pihasuunnittelijoita. He ovat kukin vuorollaan kerran viikossa Pinsiön Taimistolla tavattavissa maksutta. Silloin voit tutustua heihin ja kysellä pihasuunnittelusta, neuvotella oman pihasi suunnittelutarpeista, hinnoista ja sopia vaikka konsultointikäynnistä.

Tervetuloa!
Tampereelta n. 19 km Vaasan tien varrella

Pinsiön taimisto Myymälä (03) 3122 2514 Kauppias
Pentinmaantie 25 Keskus (03) 3122 2500 Sami Pihkoluoma
39150 Pinsiö fax (03) 3122 2526
E-mail myymala@pinsiontaimisto.fi santeri@pinsiontaimisto.fi