Ivalon TaimiTupa

Ivalon TaimiTupa

Ivalon TaimiTupa on Ylä-Lapin suurin ympärivuotinen kukkamyymälä  ja sulanmaan aikainen puutarhamyymälä !

Marja Peltola ja Reijo Oikarainen perustivat Ivalon TaimiTupa ky:n vuonna 2006.

Käy peremmälle – kurkka kotisivujamme

Puutarhamyymälä

Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut  tarjota taimia, puutarhanhoitotarvikkeita ja suunnittelupalvelua Ylä-Lapissa puutarhojaan hoitaville ihmisille. Kokeiluviljelmämme sijaitsee Partakossa, Nitsijärvellä. Olemme siellä kokeilleet niin koti- kuin ulkomaisia puita ja perennoja vaihtelevalla menestyksellä. Tältä pohjalta voimme kuitenkin antaa asiakkaillemme monipuolisia neuvoja ja ohjeita kasvien menestymisen takaamiseksi VIII-kasvuvyöhykkeellä!

Tutustu monipuolisiin valikoimiimme

Tule käymään meillä! Meiltä löydät kevään uutuudet ja uudet kesäkukat pihallesi. Meiltä saat myös taimet, amppelit ja perennat. Samalla käynnillä saat mukaasi myös mullat jalannoitteet, ulkoruukut ja pihapatsaat. Ja halutessasi jotain suurempaa muutosta, meiltä löytyy myös puita ja pensaita, pihakiviä sekä -laattoja.

Älä ihmettele itseksesi  – pyydä apuamme suunnitteluun

Tarjoamme myös apua puutarhan suunnittelussa. Tutustu palveluihimme sivuillamme, soita tai tule käymään, niin kerromme lisää. Tule käymään tai ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä puutarhasi hyväksi.

Kukka- ja hautauspalvelu

Toimintamme on vuoden 2008 aikana siirtynyt keskelle Ivaloa Ruskatielle, jossa marraskuussa 2007 aloitti kukkakauppa ja keväällä 2008 hautauspalvelu. Vuoden 2009 aikana  siirtyi yrityksen koko myymälätoiminta Ruskatielle, jossa toukokuussa aloitettiin myös taimitarhatuotteiden myynti. Kukka- ja lahjamyymälämme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Kun tarvitset leikkokukkia, ruukkukukkia, viherkasveja tai sidontatöitä ota  yhteyttä ja floristimme auttaa sinua !

Avoinna Ma-Pe 9-18 La-Su 9-15

Kukka- ja lahjamyymälä Ruskatie 1 (Nordean talo)

Marja Peltola-Oikarainen  040 8348269
Reijo Oikarainen 0400 125877